Tibba majica „Bliskost“

2.163,00 RSD

Sastav:

Pamuk 95%

Elastin 5%

Plava
Roze
Resetuj

Kome je namenjen proizvod:

Tibba majica “BLISKOST” je namenjena za povezivanje mame I bebe.  Kontakt „koža na kožu” neposredno nakon porodjaja, ali I u narednim mesecima blagotvorno deluje na bebin organizam  –  podiže nivo kiseonika, popravlja disanje, reguliše telesnu temperaturu i nivo šećera u krvi, snižava broj otkucaja srca, ublažava stres, obezbeđuje bolji san… Kožiranje (skin to skin)  je veoma dragoceno prevremeno rodjenim bebama, bebama rodjenim u terminu, kao I roditeljima jer oslobađa hormone sreće koji ublažavaju stres i deluju umirujuće na ceo organizam.

Benefiti:

  • Mekan i elastičan pamuk – prijatan za maminu i bebinu kožu
  • Specijalan dizajn
  • Namenjeno za novorodjenčad I bebe do 7 kg.
  • Ruke su slobodne za maženje bebe kada sedite ili ležite
  • Fleksibilno prilagođavanje majice položaju mame i bebe
  • Oslobađanje oksitocina (hormona sreće)
  • Držanje bebe na grudima ubrzava laktaciju
  • Fleksibilno I za dojenje
  • Jednostavno održavanje
  • Proizvedeno u Srbiji

 

Upozorenja:

Majica “Bliskost” NIJE nosiljka za bebe!  Koristiti isključivo u sedećem ili ležećem položaju.

Ni Tibba Clothes brend, ni distributeri Tibba Clothes proizvoda nisu odgovorni za nezgode i povrede koje mogu nastati usled nepravilnog korićenja proizvoda.

Obavezno pročitati upustvo za korišćenje sajtu tibba.rs.

UPOZORENJE

UPOZORENJE – Proizvod je dizajniran i proizveden za zdrave bebe rođene u terminu, težine do 7 kg, tokom postporođajnog perioda do 3 meseca bebinog uzrasta. Uvek potražite savet zdravstvenog radnika pre upotrebe odevnog proizvoda sa prevremeno rođenom bebom.

UPOZORENJE – PROIZVOD NEMOJTE KORISTITI KAO NOSILJKU ZA BEBE – Ovaj odevni proizvod nije nosiljka za bebe i nikada se ne sme koristiti kao proizvod za nošenje beba. Ovaj proizvod je dizajniran da se nosi kao gornji deo odeće samo u sedećem položaju, ukoliko je beba sa vama. Uvek budite oprezni kada bebu stavljate u odevni proizvod, uvek to radite u sedećem položaju.

UPOZORENJE – RIZIK OD GUŠENJA, ODMAKNITE BEBIN PODBRADAK OD GRUDI. – Uverite se da je bebino lice iznad tkanine, stalno vidljivo i bez prepreka. Uverite se da se beba ne sklupča u položaju kada mu brada leži na grudima; ovaj položaj može ometati disanje. Važno je da uvek vidite bebino lice jednostavnim pogledom na dole.

UPOZORENJE – RIZIK OD PREGREVANJA Često proveravajte da li je bebi previše toplo. Ako je beba prevruća, uklonite ga iz odevnog proizvoda.

UPOZORENJE – RIZIK OD PADANJA BEBE – Pazite kada se naginjete ili savijate prema napred da biste osigurali da beba ne ispadne. Uvek u potpunosti podržite bebinu težinu tokom kretanja kako biste bili sigurni da beba ne pada.

UPOZORENJE – NEMOJTE DA ZASPITE – Nikada nemojte spavati s bebom na sebi. Odrasla osoba koja nosi odevni proizvod mora uvek biti pažljiva prema bebi.

UPOZORENJE – NEMOJTE KORISTITI ODEVNI PROIZVOD UKOLIKO NIJE ODGOVARAJUĆE VELIČINE – Tkanina odevnog proizvoda treba da čvrsto leži na vama i vašoj bebi, ali ne sme biti preuska. Ako gornji deo kože ne prianja dobro uz vas i vašu bebu ili vam se čini da je preusko, nemojte nositi odevni proizvod; možda će vam trebati druga veličina.

UPOZORENJE – NEMOJTE KONZUMIRATI VRUĆU HRANU ILI NAPITKE DOK DRŽITE BEBU U ODEVNOM PROIZVODU

UPOZORENJE – SAMO ZA UPOTREBU ODRASLIH OSOBA – Odevni proizvod je namenjen za odevanje odraslih osoba.

UPOZORENJE – PROVERITE POLOŽAJ BEBE – Beba treba da bude u vertikalnom položaju prema grudima odrasle osobe u prirodnom fetusu (novorođenče) ili položaju žabe sa prirodnom krivinom leđa. Kolena bebe treba povući do nivoa kuka ili više (položaj žabe). Nikada nemojte zavlačiti bebine noge ispod dna, jer to može vršiti pritisak na bebine noge i može inhibirati protok krvi.

Niti Tibba Clothes, niti njene prodavnice, distributeri, veletprodaja ili maloprodaja nisu odgovorni za nezgode ili povrede nastale usled nepravilne upotrebe odevnog proizvodaili kao rezultat bilo kakvih naknadnih promena ili modifikacija na odevnom proizvodu. Pre svake upotrebe uvek proverite da li ima pocepanih šavova, pocepanih tkanina ili bilo kakvog oštećenje odevnog proizvoda. Ako na površini odevnog proizvoda postoje istrošeni delovi tkanine, pukotine, labavi šavovi ili drugi vidljivi znaci oštećenja ili propadanja, prekinite upotrebu.

UPOZORENJE Nepoštovanje uputstava proizvođača može dovesti do smrti ili ozbiljnih povreda. Pročitajte sva upozorenja pre nego što upotrebite odevni proizvod.

Dodatne informacije

Boja

Plava, Roze

Veličina

S/M, L/XL

SKU: N/A Kategorije: ,