Tibba u ponudi ima: helanke, majice, haljine, dukseve, tunike, farmerke, sve ono od garderobe što je potrebno trudnicama i mamama koje doje. Svi naši specijalizovani artikli se mogu pronaći na sajtu, društvenim mrežama, kao i našem Tibba shopu u Beogradu. 

Ceo proces proizvodnje se odvija u Srbiji.

Naše kolekcije su većinom skrojene od kvalitetnih prirodnih materijala: fine viskoze ili pamuka sa elastinom.

Budući da je Tibba garderoba skrojena od veoma prilagodljivog materijala (pamuka ili viskoze sa elastinom) veličine se najbolje biraju u odnosu na visinu i težinu, kao i na mesec trudnoće. Pitajte nas slobodno sve što Vas zanima, a mi ćemo Vam pomoći da odaberete pravu veličinu.

Tibba garderobu možete poručiti putem našeg sajta jednostavnim procedurom ili naših društvenih mreža: Fejsbuka i i Instagrama. Poručivanje je vrlo jednostavno: ostavite nam Vaše ime, prezime, adresu i broj telefona zajedno sa informacijom koji artikal želite i mi ćemo Vam poslati Tibba paketić na željenu adresu u najkraćem mogućem roku.

Pošiljke šaljemo Post Expresom i Vaša porudžbina stiže najčešće u roku od jednog do dva radna dana na željenu adresu.

Poštarina zavisi od gramaže i otkupne vrednosti artikla i kreće se od 350 rsd pa naviše na teritoriji Srbije. Npr. za majicu je poštarina jeftinija nego za tuniku jer je majica jeftinija i ima manju gramažu. Najviše se isplati kupiti više artikala odjedanput jer tako umanjujete troškove poštarine.

Porudžbinu plaćate u momentu isporuke direktno kuriru.

Naravno! Ukoliko Vam veličina ne odgovara, možete je zameniti za drugu ili Vam možemo vratiti novac. Povratna poštarina u slučaju zamene artikla ide na teret kupca.

Imamo. Naš Tibba Shop se nalazi u Beogradu, adresa je: Čumićevo Sokače, lokal 39.

  • No products in the cart.