Pitanja

Česta pitanja i odgovori

Šta sve Tibba ima u ponudi?

U ponudi Tibba za sada ima: helanke za trudnice, majice za dojenje, tunike 2u1 za trudnice i mame koje doje, spavaćicu za dojenje, haljine 2u1 za trudnice i mame koje doje… Svi naši artikli nalaze se na sajtu i na našim društvenim mrežama Instagrama i Fejsbuka

Gde se Tibba proizvodi?

Tibba je domaći brend i ceo proces proizvodnje se odvija u Beogradu.

Od kog materijala su Tibba kolekcije?

Naše kolekcije su skrojene od kvalitetnih prirodnih materijala: fine viskoze ili pamuka sa elastinom.

Kako da odredim koja veličina mi je potrebna?

Budući da je Tibba garderoba skrojena od veoma prilagodljivog materijala (pamuka ili viskoze sa elastinom) veličine se najbolje biraju u odnosu na visinu i obim grudi ili bokova. Pitajte nas slobodno sve što Vas zanima, a mi ćemo Vam poslati mere kako bi Vam bilo lakše da odaberete pravu veličinu. U našoj online prodavnici kod svakog artikla možete pogledati tabelu sa kompletnim merama naših proizvoda.

Kako mogu da poručim Tibba garderobu?

Tibba garderobu možete poručiti putem našeg sajta jednostavnim procedurom ili naših društvenih mreža: Fejsbuka i  i Instagrama. Poručivanje je vrlo jednostavno: ostavite nam Vaše ime, prezime, adresu i broj telefona zajedno sa informacijom koji artikal želite i mi ćemo Vam poslati Tibba paketić na željenu adresu u najkraćem mogućem roku.

Kojom službom šaljete i za koliko stiže isporuka?

Pošiljke šaljemo Post Expresom i Vaša porudžbina stiže najčešće u roku od jednog do dva  radna dana na željenu adresu.

Koliko košta poštarina?

Poštarina zavisi od gramaže i otkupne vrednosti artikla i kreće se od 250 rsd pa naviše  na teritoriji Srbije. Npr. za majicu je poštarina jeftinija nego za tuniku jer je majica jeftinija i ima manju gramažu. Najviše se isplati kupiti više artikala odjedanput jer tako umanjujete troškove poštarine.

Kako mogu da platim porudžbinu?

Porudžbinu plaćate u momentu isporuke direktno kuriru.

Ukoliko mi veličina artikla ne odgovara, da li mogu da ga zamenim ili da li vršite povraćaj novca?

Naravno! Ukoliko Vam veličina ne odgovara, možete je zameniti za drugu ili Vam možemo vratiti novac. Povratna poštarina u slučaju zamene artikla ide na teret kupca I iznosi 150 rsd na teritoriji Srbije.

Da li imate butik?

Imamo. Naš Tibba Shop se nalazi u Beogradu, adresa je: Čumićevo Sokače, lokal 39.

my site my site my site