Tibba je dokaz da kreativna ideja, dobra energija, ljubav i posvećenost uvek pronadju put do uspeha. Da, mi smo dokaz da je moguće stvoriti održiv biznis sa malim početnim kapitalom, vrednim radom i velikim entuzijazmom.

Iza Tibbe stojimo mi, Milena I Nemanja, partneri u životu & roditelji Vuka i Višnje.

Nekada smo bili sami u ovoj avanturi, a danas oko naše firme okupljamo profesionalce tekstilne industrije, sjajne ljude koji zajedno sa nama, rade ono što najbolje znaju i u šta veruju od prvog dana.

Za ovih pet godina koliko postoji naš brend nismo se promenili: samo smo porasli, ojačali smo, iskusniji smo i još sigurniji u sve ono što radimo.

Naš mali porodičan posao je porastao i danas uspešno poslujemo u Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Crnoj Gori i Švajcarskoj.

Tibbu smo stvorili u trenutku kada sam ostala u drugom stanju sa Vukom, iz sopstvene potrebe da pronađem kvalitetnu garderobu svedenih boja, dobrih i praktičnih krojeva. Iako više nemam potrebu za specijalizovanom garderobom, znam šta je trudnicama i mamama potrebno.

Naša misija ostaje ista: da svima vama ulepšamo i olakšamo najosetljiviji period života. Da vam budemo podrška svih devet+ meseci, jer znamo koliko je podrška važna.

Želimo da Tibba i u godinama koje dolaze bude deo vaših najnežnijih trenutaka, garderoba koja se rado kupuje, nosi, poklanja i putuje kroz ruke žena koje vole funkcionalnu garderobu svedenog, lepog dizajna, udobnost i kvalitet.

  • No products in the cart.